INFLUENCERS

És indubtable que en els últims anys, els influencers han cobrat una gran importància en la societat actual.

Orienten i aconsellen productes i serveis, que promocionen com a particulars, i d’aquesta manera aporten major confiança als seguidors/consumidors enfront les campanyes de publicitat convencionals.

La seva tribuna està en les xarxes socials i, en funció dels seguidors que tenen, el seu missatge atrapa milers de persones en un temps rècord, cosa que no succeeix en altres mètodes publicitaris.

Transmeten gustos, estils de vida, etc., aborden tota mena d’àmbits com per exemple: opinió, hàbits saludables, moda, videojocs, cuina, viatges, etc. i compten amb gran credibilitat per part dels seus seguidors.

Les seves prescripcions tenen molta repercussió i ja són moltes les empreses que confien les seves promocions a influencers en la seguretat que arribaran molt més fàcil al seu públic objectiu.

Aquesta nova plataforma publicitària que són els xarxes socials s’ha convertit en una eina per a l’expansió de marques i productes.

Barcelona Animació identifica els valors que vostè vol transmetre, el target a qui és vol dirigir i selecciona els influencers que més s’ajusten al seu producte i/o marca, obtenint d’aquesta manera la màxima rendibilitat de cada campanya.

Aconseguir que els seguidors dels nostres influencers siguin els seus futurs clients és el nostre objectiu principal.