logo-granat2017

THE SOULTANS …més que versions, TOT UN ESPECTACLE!
The Soultans es una banda de versions que any rere any, renova el seu directe per fer-te viatjar pels millors èxits de les darreres quatre dècades. Un espectacle en què sonaran Donna Summer, ABBA, Tina Turner, Michael Jackson, Queen, U2, Guns N’ Roses, Europe, Bon Jovi o AC / DC, entre una infinitat de les millors bandes internacionals.

A més a més, retem un merescut homenatge a grans grups dels 80’ com ara Los Secretos, Tequila, Nacha Pop, Alaska, El Útlimo de la Fila o Seguridad Social entre d’altres. Tot això sense oblidar el millor del pop i el rock català amb SAU, Lax n’ Busto, Sopa de Cabra, Els Pets, Catarres o Txarango i fer un passeig per la música més festiva dels Poguees, Ska-P o Bongo Botrako.

La part més especial del seu directe son les caracteritzacions. Al llarg del concert, van adaptant el seu vestuari a les cançons que interpreten. Així, podreu veure com per l’escenari passen Freddie Mercury, Slash, Bono, Michael Jackson o Angus Young o com es converteixen en Heavys dels 80’.